woensdag 26 november 2014

Hoog bezoek!

Morgen om deze tijd hebben we onze eerste (Nederlandse) bezoeker over de vloer.

Als alles goed gaat, landt mam morgenmiddag om 15.40 op Östersund Airport. Morgenochtend gaan we eerst de stuga die we voor mam gehuurd hebben nog even gezellig maken. Kaarjes (een huis zonder kaarsjes is hier geen huis, de kaarsen en waxinelichtjes zijn niet aan te slepen!), paar extra dekentjes, wat gezellige boodschapjes en nog een eigen gebakken brood.

En de dagen daarna hebben we een druk programma hoor! Kerstmarkt, Worldcup Biathlon, naar Bryggstun, uit eten, naar Wedemarks en natuurlijk de omgeving laten zien. I know, mam blijft 'maar' een week. Dit is een voorverkenning voor de langere trip komende zomer. We genieten bij voorbaat al van het plannen maken voor deze heerlijke week, laat staan hoe het is als mam straks echt hier is!

Oh ja! Voor ik het vergeet: op 1 december verschijnt op Expatmam hun interview met mij.

Ik doe mijn best om de komende week het blog ook bij te houden hoor, maar anders dan beloof ik dat het ik het zeker daarna inhaal! In de tussentijd weten jullie me vast wel te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. En voor de echte diehard fans is er natuurlijk altijd Skype.

Geen opmerkingen: