zondag 15 februari 2015

Nummer 47

Vanmorgen voorspelde SMHI nog dat het de hele dag een beetje bewolkt zou zijn. Echt zo'n grijze zondag. So much voor het Zweedse KNMI. We hebben de hele dag onder een stralend blauwe hemel in het skistadion vertoeft. Was wel een fris briesje die maakte dat zelfs 3 lagen kleren, 2 paar sokken en nog wat andere winterse voorzorgsmaatregelen niet genoeg bleken om het alsmaar warm te hebben.

Was weer een mooie wedstrijddag. Met Zweeds succes. Bij de dames heeft Charlotte Kalla de 10 km freestyle gewonnen en bij de heren was Marcus Hellner derde in de 15 km freestyle. Een goede generale voor de wereldkampioenschappen die komende week in Falun beginnen. Nu duurt het weer even voor er een groot evenement naar het skistadion in Östersund komt. We hebben in ieder geval de wereldkampioenschappen biathlon van 2019 alvast in de agenda gezet!

Oh ja, had vandaag nummer 47. Prima nummer. Stuk minder fotografen dan gisteren. En een paar fotografen bleven tijdens de wedstrijd liever rondlopen dan foto's maken. Die hadden het zeker nog kouder dan ik.

Deze collega fotograaf bleef tijdens de wedstrijd van de mannen gelukkig wel in mijn buurt.


Geen opmerkingen: