woensdag 25 maart 2015

Moeilijke benen

Geïnspireerd door Marco's sportieve aspiraties heb ik me vanavond weer eens aan de Rödön gympa geslingerd. En ik kan je zeggen, ondanks mijn moeilijke benen in het begin: het voelt super!

Had voor geen meter zin om te gaan, maar had vanmiddag al tegen Anna (de gympajuf) gezegd dat ik vanavond zou komen. Om 5 voor 7 dus met frisse tegenzin naar de gymzaal gelopen. Maar eenmaal aan de gang voelde het goed. Ik kon de nieuwe routines voor geen meter bijhouden. Ging de groep naar links, marcheerde ik naar rechts. Deden zij hun armen omhoog, ging ik net naar benee. Deed iedereen een dubbele huppel, bleef ik steken op een.

Na een kwartiertje snapte mijn benen het weer. En kon mijn hoofd de nieuwe routines bijhouden. Met een rood hoofd en een lege bidon zit ik nu op de bank.

En het voelt goed! Volgende week weer....

2 opmerkingen:

Captijn downunder zei

Sporten is lekker he! Ik herken deze lessoort, die hebben ze hier ook. Je kunt de nieuwelingen ( ik dus) er meteen uithalen....

Voorlopig maar even rennen en yoga voor me, in Nederland.

Je hebt een ontzettend leuk blog, ik vind het erg leuk om te lezen!

Groetjes, Marja Captijn

Jo Hamperium zei

Same here meis! Ben altijd blij als ik weer een update van jullie kan lezen. En wat zullen we aan jullie denken, op jullie megatrip naar NL! Sterkte met de 'kou' :-) en geniet van al het moois dat ook in NL weer op jullie wacht. Wij kijken weer uit naar de volgende updates. Kia Ora! Vi hörs!