zondag 5 april 2015

Blauw, rood, diep donker rood!

Een weekend niet geskied, is een weekend niet geleefd. Of zoiets. Zou zomaar een Jämts gezegde kunnen zijn. Of misschien wel een Rödöns gezegde. En gelijk hebben ze, want het was een heerlijke dag in Bydalen! Waar ik skiën geleerd heb in Spaarnwoude (seems ages ago!) en daarna voor het eggie in Åre, is hier skiën toch wel heel erg lekker. 

De vårvinter liet zich ook vandaag weer van zijn (haar?) vriendelijke kant zien. Na de eerste afdaling voelde het al alsof we daarna in tshirt naar beneden konden! Dankzij Fia en Marianne hebben we vandaag nog meer pistes in Bydalen ontdekt. En geleerd hoe grappig het is om op de transportband van de ene backen naar de andere backen te gaan. 

Nu ben ik wel blij om weer thuis te zijn, want die nieuwe kekke K2 boots moeten nog even aan mijn voeten wennen. Of mijn voeten aan de K2 boots, is maar net hoe je het zien wilt. 

Als het meezit gaan we woensdag misschien nog wel een keer skiën. Doe ik dinsdagavond de boots vast aan... dan zitten ze woensdag helemaal als gegoten, toch? PS de buren zijn weer thuis. We hoopten dat ze de hele Paas weg zouden zijn, maar nee dus. Ze gluurden naar ons vanuit hun keuken toen we terug kwamen, maar toen wij terug keken waren ze - floeps! - zo uit de keuken verdwenen! De auto's staan inmiddels niet meer voor de deur, maar er wordt nog altijd gerend, gedraafd en gedrumd. Ach. We tellen af. Kan nooit langer dan 2 maanden en een beetje duren voordat ze definitief weg zijn! 

Geen opmerkingen: