woensdag 8 april 2015

Knippen

Het is bijna 9 maanden geleden dat ik voor het laatst bij de kapper was. En toen was het voor het eerst dat ik na mijn chemo weer bij de kapper was.

Morgen gaan we voor het eerst hier naar Jasmin. De Belgisch-Zweedse knipconnectie op Rödön. Begrijp van Fia dat Jasmin het knippen erbij doet, gewoon omdat ze het zo leuk vindt. Haar man heeft een grote sjieke houten stuga achter hun huis laten bouwen en die is helemaal ingericht als kapsalon. De mannen zijn al eerder naar de kapper geweest hier. Dat je niet denkt dat ik met een stel half verwilderde Viking look-alikes over straat ga. Een kom-en-ga-maar-zitten-wachten kapper. Die er stevige prijzen op na hield. Nu dus naar Jasmin.

Heb overigens al wel de gelukkige ontdekking gedaan dat mijn grijze haren van pre-chemo verdwenen zijn! Zijn geschrokken natuurlijk. Ga het nu dus niet laten verven. Alleen een kek Rödöns modelletje erin.

I know. Het is maar haar. Maar toch. Ik ben zo blij dat het er weer is. Ik laat de mannen wel eerst gaan. Dan weet ik hoe Jasmin knipt. Pff.. het zal mij benieuwen!

Geen opmerkingen: