zondag 24 mei 2015

Allemaal helden

En zo kan je het zomaar ineens druk hebben. Nou ja, druk. Wat is druk. Dingen te doen.

Vrijdag heb ik mijn laatste dagje intro bij de Hemtjänsten gehad. Heb die dag in totaal met 4 of nee zelfs 5 mensen meegewerkt en heb nu zo goed als alle Hemtjänst klanten gezien en de hand geschud. Bij een aantal heb ik me inmiddels al meerdere keren voorgesteld en zal het ook nog wel een aantal keer moeten doen. Er is een klant die is dement aan het worden en realiseert zich dat maar al te goed en er is een aantal klanten dat echt dement dement is en eigenlijk op hun eigen manier best geniet van de dingen om hun heen.

Heb vrijdag ook in 4 verschillende RAV4's gereden. Prima karretjes om hier mee rond te tuffen! Ben zelfs al zo ingevoerd dat ik de snelle tank truuk weet: gewoon op het knopje van de vrachtwagens duwen. In no-time is de tank dan gevuld.

Nu is het nog zaak dat ik de toestemming van de distriktsverpleegkundige krijg dat ik medicijnen mag uitdelen. Nee, het geprik laat ik graag aan me voorbij gaan. Maar medicijnen uitdelen is fluitje van een cent. Die komen keurig in duidelijke verpakkingen bij de klant en er is een makkelijke lijst waarop precies staat wat wanneer en hoe. Officieel begint mijn vikariaat nu na het weekend van midzomer (22 juni), maar zou zomaar kunnen dat ik al iets eerder aan de slag ga.

En nee... nog geen nieuws van de Fransman.

En toen was het zaterdag. Dé zaterdag. De zaterdag van de grote finale. Mensenlief wat een lange zit was dat zeg. Vond de puntentelling toch wel bar spannend! En nu komt het hele circus dus volgend jaar naar Zweden. Denk dat de gekte nu nog eerder dan februari 2016 toeslaat....

Geen opmerkingen: