woensdag 27 mei 2015

Avontuur!

Mam komt op bezoek! Volgens Melker is het "alweer??", volgens ons is het heerlijk gezellig. En mam komt niet alleen, maar samen met morsyster Janetje! Dubbele gezelligheid dus.

Het avontuur begon vandaag al met online inchecken voor hun vlucht met KLM. Nu ging dat niet helemaal naar wens want de boarding passes konden niet thuis geprint worden. Website bleef hangen en iedere keer terugkomen op 'hoe wilt u uw boarding passes ontvangen'. Gelukkig maar dat je ze ook op Schiphol kunt printen.

Aan het onderkomen van mam en Janetje wordt nu nog hard gewerkt. Mik en ik zijn net even bij buurman Lennart gaan kijken om alvast wat spulletjes in de stuga neer te zetten. Tractor voor de deur, Lennart liep met van alles te slepen en de schilder was na de buitenkant net met de binnenkant van de stuga begonnen. Nu wist Lennart al zeker 3 maanden dat mam en Janetje zondag komen, maar waarom eerder beginnen. Nu ruikt het tenminste zondag als de dames aankomen in de stuga nog zo lekker uuuuh.. nieuw.

Ik heb echt het gevoel dat we een soort van minivakantie gaan doen. Vrijdagmiddag zodra Mik klaar is op school vertrekken we al naar Åre voor een eerste nachtje in onze stuga daar. Lekker 's middags nog even de berg op, beetje rond pierewieten. En dan rijden we zaterdagochtend vroeg naar Trondheim om de dames op te halen voor een pittoreske rit terug naar Åre voor onze tweede nacht. Zondag rijden we dan naar huis en mam en Janetje dus naar Lennarts stuga.

Ik duim dat de weersvoorspellingen het for once goed hebben en dat het zo mooi droog en zonnig blijft!

Geen opmerkingen: