vrijdag 29 mei 2015

Hoppakee!

Zo! Dankzij jullie moral support heb ik vanmorgen alweer 2 nieuwe sollicitaties de deur uit gedaan. En heb er nog een paar bewaard die ik komende week doe, als ik er rustig voor kan gaan zitten (vertrekken zo naar Åre en morgen naar Noorwegen om mam en Janetje op te halen). En als die rare Fransoos alsnog aan komt kloppen? Mmmh, ik zeg nu: dan laat ik 'm in zijn sop gaar koken!

Kom maar op met die gave extra baan!

PS en binnenkort ook praten met de kommun over onze fototentoonstelling volgend kwartaal. Trouwens ook nog met een kennis hier vlakbij gesproken die haar eigen café heeft over de mogelijkheden van fototentoonstellingen. En er zijn nog meer boeken in de maak! Kortom: helemaal geen tijd voor die Fransoos!

4 opmerkingen:

Jos zei

Beste Jo,
Ik lees je blog met bijzonder veel plezier. Je hebt een geweldig fijne manier van schrijven. De omgeving van Åre is bijzonder mooi. Ik heb er ca. 20 jaar lang, elk jaar een week gevist in Bodsjön, vlakbij Tännforsen. Heb ook goeie herinneringen aan Fäviken waar een goede vriend nog steeds woont.
Groet, Jos Tervoort

Jo Hamperium zei

Ha Jos, wat leuk om van je te horen. En doet me goed dat je het blog met plezier leest. Ik vind het zelf zo leuk om bij te houden, dan is het helemaal mooi dat er ook mensen zijn die het gaaf vinden om het te lezen. En je bent een visexpert! Heb je nog goeie vistips voor ons? Fäviken is toch ook van die sjieke outdoor fair? En hebben ze daar ook niet een restaurant met een enorm goede reputatie? Fijn weekend! Jo

Jos zei

Beste Jo. Ik ben wat laat met reageren maar sinds begin Juni zitten wij in onze "villa" in Söderudden op het Finse eiland Replot. We blijven daar tot midden Augustus en gaan dan weer op huis (Heiloo) aan. Een visexpert ben ik helemaal niet. Ik was meer de man van "food & beverage" Fäviken is inderdaad de plaats waar je heen moet gaan. Het restaurant is nu wereldberoemd, dineren is dus nu alleen weggelegd voor de happy few, en staat volgens mij op de 25ste plaats van de wereldranglijst. Ik kwam daar al 25 jaar geleden op bezoek bij Bengt Mona, toentertijd eigenaar van het landgoed maar ook een geweldige kok en entertainer. Het restaurant was er toen nog niet. Dat is later ontstaan in een van de grote schuren die daar staan. Groet, Jos Tervoort

Jo Hamperium zei

Oeh! Dat klinkt als een heerlijk plekje Jos! En wat grappig, het is toch een kleine wereld, ik heb ook in Heiloo gewoond! En mijn moeder woont er nog steeds, met heel veel plezier. Mmmh.. het is nu bijna het Fäviken weekend. Een heel aantal van mijn collega's bij de Hemtjänsten hebben al speciaal vrij geregeld om daar heen te gaan. Wij gaan daar iig dit jaar niet heen. Zodra we met al onze jobs echt hebben kunnen sparen, dan gaan we daar vorstelijk dineren! :-)