zondag 3 mei 2015

Voor de zondag

Zo'n lang weekend voelt wel heel erg luxe. En zeker nu het weer iedere keer toch weer een beetje meer lenterig wordt, wil je gewoon naar buiten. Vandaag zijn we naar de Bröllopssten geklommen. Op ongeveer 20 minuten rijden ligt een leuk museumpje met allerlei info over de rendier- en elanden jagers die hier vroeger (heeeeel veel vroeger) hebben gewoond. En er is een watervalletje. Paar weken geleden toen we er met Fia en Marianne waren, was het merendeel nog bevroren en nu buldert het water naar benee.

Maar goed, als je daar dus doorloopt, dan kom je op het pad naar de Bröllopssten. Je moet er wel goed bijblijven altijd hier om de paden niet kwijt te raken.


Na zo'n uurtje naar boven klimmen waren we er. Het pad is schijnbaar sinds begin 1800 al een klassieker. Het eerste stuk loop je trouwens over het pad van de Olafsleden. En dan ben je er. Dit is 'm. De steen. 

Wij waren meer verrukt van het uitzicht. 


Gelukkig staan er ook bordjes om te vertellen welke berg je waar ziet. Op weg naar beneden hebben we de stand van zaken in de Pokemon wereld doorgenomen. En welke superheld we het liefste zouden willen zijn. En hoe je in Minecraft uit een boot stapt.

Je snapt wel dat we geen wild dier tegengekomen zijn.


Geen opmerkingen: