maandag 15 juni 2015

Hoppakee! Aan de slag!

Hehe! Eindelijk heb ik de benodigde delegering in de pocket. Ik heb vanmiddag uitvoerig met de hoofdverpleegkundige gesproken over de toets die ik had gemaakt. Een toets over wat is een delegering, hoe dien je verschillende medicijnen toe, wat doe je als (vul een dramatische situatie in). Overigen is het bij dat laatste altijd: contact opnemen met de sjuksköterska. Als je het niet meer weet, als je twijfelt, als er iets is gebeurt waar je geen verklaring voor hebt: altijd contact opnemen met de sjuksköterska.

Is trouwens wel een lieverd hoor. Ze had vanmiddag een stuk of 6 delegeringen uit te delen, dus leek wel lopende band werk. Nu kan iedereen eindelijk écht aan het werk.

Ik heb van Lena van de Planering ook mijn schema gekregen. Heb nu een schema tot 12 juli en een week voordat dit schema is afgelopen, krijg ik mijn nieuwe schema. Nou ja, krijg. Ik vermoed dat ik ook daar wel weer een aantal keer achteraan zal moeten vragen, maar goed, ik zit nu in ieder geval in het systeem.

Deze week werk ik morgen, overmorgen en donderdag. Volgende week van maandag t/m vrijdag. En daarna is het in ieder geval zo goed gepland dat ik het weekend dat Niels en co hierheen komen in ieder geval naar Åre kan om het met zijn allen te vieren.

Ze hebben hier ook zoiets feestelijks als een gedeelde dienst. Dan moet je eerst 's morgens van 7-11 of zo en dan daarna de avonddienst van 15.30-22. Gelukkig staat er daarvan nu maar 1 gepland op mijn schema.

Nu weer aan het werk voor ons eigen bedrijf!

PS Marco en Mik zijn lekker aan het voetballen. Mik komt niks tekort hoor, in de zomervakantie. Vanmorgen hebben we al uitgebreid gestept en gerend en tafelvoetbal gespeeld en tekeningen gemaakt voor buurvrouw Christine die binnenkort uit het ziekenhuis komt (met pacemaker).

Geen opmerkingen: