maandag 22 juni 2015

Nog een baan!

Vaak gaat het niet zo heel snel in sollicitatieprocedures hier in Zweden. Of althans, hier in Jämtland. Maar soms kan het ook wél snel gaan. Heul snel!

Vorige week donderdagavond zag ik een leuke advertentie op de website van het Zweedse arbeidsbureau. Daarin werd een English teacher gevraagd voor hier in Östersund. Niet heel veel meer informatie, maar wel genoeg om het aantrekkelijk te doen klinken. Meteen een CV gemaakt, een kekke mail erbij geschreven en de volgende dag naar Åre vertrokken.

Wat schetst mijn verbazing dat ik op zaterdagmiddag al een antwoord had van de meneer die de advertentie had geplaatst! De meneer in kwestie was (en is) de CEO van CELT. Het Centre for English Language Training. In de mail schreef hij dat hij enthousiast was over mijn CV en hij heeft me wat meer info over het project gegeven. En als ik na het lezen van zijn mail nog steeds interesse had in het project, dan zou hij me gaan bellen op maandag.

Nou en óf ik interesse had! Vanmiddag net voor het eten een heel gezellig gesprek gehad met Dónal en nu heb ik dus de klus! Ik ga vanaf juli dus ook werken als English language training consultant. Ik ga 3 kinderen Engelse les geven. Ze verhuizen in augustus naar Saudi Arabië (met vader en moeder) en voordat ze daarheen gaan, willen vader en moeder graag dat de kinderen zich wat zekerder voelen in het Engels.

Ik heb er heel veel zin in!

Geen opmerkingen: