woensdag 1 juli 2015

3 jobs and counting...

Als de zomer losbarst, doet ze dat ook in alle hevigheid! Had gisteren avonddienst en heb kunnen gebieten van de meest schitterende vergezichten over de fjäll, de temperatuur was inmiddels gezakt tot een heerlijke 22 graden en we hebben zelfs tussendoor nog even van een ijsje kunnen genieten.

Vanmorgen was het alweer volle vaart met een ochtenddienst, da's altijd even doorbijten als je de vorige avond pas om half 11 thuis bent gekomen. De RAV4 van dienst piepte op mijn eerste rit dat het een lieve lust was: low engine oil level. Uuuh, ja. Leuk. Fijn. In the middle of bl#%^* nowhere met alleen een lege fles olie aan boord! Redde het gelukkig tot de volgende pitstop waar een collega me uit de brand hielp.

Heb daarna havregrynsgröt gekookt waar je een huis mee kon bouwen (wat ze daar toch aan vinden, aan die pap...), bij een andere klant 20 min gezocht naar mysterieus verdwenen batterijen van zijn gehoorapparaat en ontdekt dat je ook soort van cross country step rollators hebt waarmee je hard heuvel af gaat. Moest op een holletje achter klant aan waarmee ik vanmiddag ging wandelen. Nou ja, ik holde, zij rolde.

En toen snel naar huis om met Mik, Fia en Amanda naar de première van de Minions hier in Östersund te gaan. Was heel gezellig en ook een gave film. Nu soort van op tijd slapen, want ik mag morgen nog 1 dagje hemtjänsten voor het weekend. En dan heb ik nog niet eens verteld over de foto's die we verkocht hebben en de Engelse lessen die ik voorbereid heb.

Ah well. Nu slapen. Trusten!

Geen opmerkingen: