zaterdag 11 juli 2015

Ah ja.... die hadden we ook nog

De Belastingdienst. Ik zou ze bijna vergeten zijn. Ware het niet dat ze me nog geld schuldig zijn. En niet zo'n beetje ook.

Na de hele saga van begin dit jaar, kwam op 30 april eindelijk de bevestiging per email dat de opdracht tot betaling gegeven was. De meneer van de Belastingdienst heeft op 30 april j.l. gezegd dat ze het afgesproken bedrag naar me over moeten maken. Niks ingewikkelds, niet naar een buitenlandse rekening, gewoon naar mijn Nederlandse rekening. Ja, schreef de meneer van de Belastingdienst erbij, we streven ernaar dat de betaling binnen 6 weken bij u binnen is.

Yep, je raadt het vast al. In geen velden of wegen is de betaling te bekennen. Niks. Noppes. Nada van de Belastingdienst.

En zo wordt mijn map Belastingdienst voller en voller. Met alle mails en klachtenformulieren en andere brieven die hun kant op gaan. Waarom? Tuurlijk, ik kan ook gewoon stilletjes afwachten. Het zal vast wel een keer komen. Het geld bedoel ik. Maar daar ben ik niet van. Ik wil het gevoel hebben dat ik er ook zelf iets aan gedaan heb om het geld wat per slot van mij is, sneller op mijn rekening te laten komen.

En zo wachten we weer af. A little while that is....

4 opmerkingen:

Truus de Groot zei

Ik heb gisteren een reactie gestuurd. Ik zie 'm niet ��

Jos zei

Hallo Jo, gestopt met schrijven ?

Jo Hamperium zei

Hej hej! Nee geen zorgen, ik ben zeker niet gestopt met schrijven. Maar was even druk met werken. Drie jobs tegelijk doen is eigenlijk wel een beetje veel, maar in ieder geval wel goed voor de financiën! (en voor het netwerk)

Jo Hamperium zei

En Truus, ik zie de reactie ook niet. Normaal gesproken krijg ik altijd een mailtje als er iemand reageert op mijn blog. Dat heb ik nog bij jouw reactie van 12 juli of bij de reacties van Jos gekregen. Zal straks eens bij de instellingen checken. Wellicht is het blog ook even aan vakantie toe ;-)