woensdag 8 juli 2015

Hollen, vliegen, rennen, springen en weer doorgaan....

Tussen alle bedrijven door even snel een teken van leven. De Van Bergen family is veilig aangekomen en we hebben een topweekend gehad in Åre. We hebben de berg beklommen, de jongens hebben sneeuwballen gegooid en we hebben bijna allemaal door de sneeuw gegleden! Eenmaal bovenop de berg kwamen we nog een dappere tina tegen die met skies en al naar boven was geklommen!

Zondagochtend naar Rödön terug gereden. Hier begon een beetje het gewone leven weer, want ik moet gewoon aan het werk deze week. Nou ja, 'gewoon'. Maandag ben ik begonnen bij mijn Zweedse familie die in augustus naar Saudi verhuisd. Zondagavond tot de ontdekking gekomen dat ze niet echt ín Östersund wonen, maar zo'n 30 km erbuiten. Yep, de andere kant op. Dus vroeg op om op tijd daar te zijn. Een schitterend huis, groot. Maar echt in de middle of nowhere. En straks wonen ze in de middle of the desert in Saudi. Ik werd heel hartelijk ontvangen. Heb me prima geamuseerd met de les aan de zoon des huizes, de tweeling was iets meer werk. Althans, een van de twee dames is er een met een gebruiksaanwijzing. Vrijdagochtend ga ik weer naar ze toe, ben benieuwd!

Dinsdag en vandaag heb ik bij de Hemtjänsten gewerkt. Gisteren had ik een auto met standaard stoelverwarming. Tuurlijk, er zal vast ergens een knopje zitten om het uit te doen, maar ik had geen tijd om het knopje te vinden! Da's wel warmig op zo'n dag! Ondanks dat het nu maar 12 graden is. Na een heel stralend zonnig weekend is het nu regenachtig en grijs, super sneu voor de Van Bergens.

Ondanks het weer wordt er wel een hoop ondernomen hoor! De hele club is al naar het zwembad hier geweest, naar de elanden en vandaag zijn ze naar het Jamtli. Morgen gaan we Niels' verjaardag vast vieren. Misschien vertrekken ze vrijdag alweer, op zoek naar wat meer zon in het zuiden.

En zondag ben ik dan weer aan het werk voor de Hemtjänsten.

Blij dat ik een kalender heb nu waar ik alles op schrijf. Zo kan ik mezelf een beetje bijhouden.

Geen opmerkingen: