vrijdag 24 juli 2015

Just in case you missed it...

Eindelijk! Daar ben ik weer. Na een 9-daagse werkweek, maak ik eindelijk weer even tijd om te schrijven. Het is een tijd geleden dat ik 9 dagen achter elkaar gewerkt heb. And not to mention, ook in de avond hier en daar. Is wel heerlijk om dan nu even 3 dagen weekend te hebben. 

Zal jullie vast niet ontgaan zijn dat ik de vorige week de gelukkige chauffeur was van de #sommarbil van Berners. Berners is een grote garage hier (VW, Skoda, Audi... mooooie auto's) en die hebben samen met Visit Östersund deze zomer een project waarbij mensen een week de #sommarbil kunnen winnen. Nou ja, winnen. Je mag er een week in rondrijden als je beloofd elke dag een foto op Facebook en op Instagram te zetten. Dat van die foto's vonden we nogal moeilijk. Dooh! Dat was echt leuk! 

Het valt op dat als je met zo'n reclameauto rondrijdt, mensen zo voor je stoppen als je op een druk punt een foto wilt maken. Bijvoorbeeld die foto bij het Jamtli (de laatste in dit bericht). Deze foto is genomen op een zonnige dinsdag, midden in de vakantie, met een hoop toeristen op weg naar het Jamtli. Marco dirigeerde me de juiste kant op, ging met de camera in de aanslag midden op de weg klaar staan en voila! Zonder gemor of getoeter werd er gestopt en konden we onze gang gaan met foto's maken. 

Wij vroegen ons al wel af wat Berners en Visit Östersund nou met die foto's gaan doen. Geloof dat ze daar zelf ook nog niet helemaal uit zijn. Kan wel - geheel objectief - zeggen dat onze foto's wel veruit de mooiste foto's van de #sommarbil zijn! 


Geen opmerkingen: