dinsdag 6 oktober 2015

Baby it's cold outside....

Ja hoor! Het is begonnen. Althans, voor nu. Met al dat wisselende weer weet je nooit hoe lang het gaat duren. Maar deze week komen de temperaturen overdag in ieder geval al niet meer boven de 7 graden uit. En 's nachts, dan vriest het gewoon.

De motorvärmare heeft zijn zomerschuilplaats verlaten en de ijskrabbers hebben hun eerste diensten al bewezen.

Maar ja, wanneer ga je nu over op de winterjas? En muts. Al is het 's morgens als je buitenkomt zo rond het vriespunt, ik loop nog niet in mijn winterjas. Want wat moet je dan als het straks steady onder de -10 is? En wat het lokale mutsenbeleid is, ik heb geen idee. Er zijn er die zelfs in hartje zomer met een muts op lopen en er zijn er ook die nu geen muts op hebben. Ik zit er een beetje tussenin (een uitkomst met een bad hair day!).

Over paar weken de spijkerbanden weer onder UFU en laat de sneeuw maar komen hoor! Dan weet je tenminste waar je aan toe bent.
4 opmerkingen:

Debbie zei

Oh, ik heb er ook zo'n zin in he! De overgang van seizoenen vind ik lekker, maar ook lastig qua kleding. Hier is nu 's ochtends rond de 8 graden, maar dat kan oplopen tot 19! Ik hoop zo dat er met Kerst sneeuw ligt, want dan zijn we voor het eerst samen in winters Zweden.

Jo Hamperium zei

Wat een heerlijk vooruitzicht! Waar in Zweden gaan jullie Kerst vieren? Enneh, ik duim met je mee hoor, dat er met Kerst heel veel sneeuw ligt!

Debbie zei

We gaan naar een klein plaatsje genaamd Bredaryd, iets ten westen van Värnamo. Op een huis met beestjes passen. Heb er zin in!

Jo Hamperium zei

Oh, dat klinkt als een heerlijke bestemming! Veel plezier alvast!