zaterdag 17 oktober 2015

Gimme a break!

Wat een week. I know, dat zeg ik wel vaker maar dit keer is het nog meer 'wat een week' dan anders. Terwijl ons allereerste stukje moose loin in de oven ligt - en daar de komende 5,5 uur nog blijft liggen - schrijf ik deze post.

Met UFU op winterbanden en weer een paar extra uren in de thuiszorg in de pocket waren Marco en ik bezig met onze Hamperium Photography blog, toen ik een vraag kreeg van Malin over onze fotoservices.
Vele dorpen kennen wel zo'n figuur die altijd klaar staat om anderen te helpen, die tot in de wijde omtrek alle mensen kent die iets in de melk te brokkelen hebben en die ook precies weet hoe de respectievelijke families in elkaar zitten en waar iedereen werkt. Nou zo'n figuur is Malin. Al pratende kwamen we op het idee om een walk-in photoshoot te organiseren.

En zo geschiedde. Voor volgend weekend hebben we zaterdag en zondag van 09.30 - 12.30 gepland voor dit evenement. De zondag was binnen 24 uur al zo goed als volgeboekt! Omdat niet iedereen kan volgend weekend, hebben we een heel aantal info aanvragen gekregen voor thuis photoshoots. En nu weten we (meer) namen van mensen die sportevenementen organiseren hier en zij weten nu ook van ons bestaan! Bij ieder bezoek dat Malin in de stad aflegt, komt ze met onze naam op de proppen en we zijn nu meer in-the-know over who-is-who dan ooit te voren! Wij doen er alles aan om dit de break te laten zijn voor ons eigen bedrijf!

Maandagochtend hebben we de afspraak staan met Krokoms kommun om de details van onze fototentoonstelling te bespreken. En om de tentoonstellingsruimte voor het eerst te bekijken. Met helm want de bouwvakkers zijn nog niet helemaal klaar. En maandagmiddag zit ik met een juffrouw van de onderwijs afdeling hier in Krokoms kommun om tafel om te praten over de mogelijkheden voor mij om als lerares Nederlands aan de slag te gaan.

Morgen en komende week,  tussen alles door, nog een paar dagen in de thuiszorg aan de slag. Maar met zicht op het écht leuke!

2 opmerkingen:

Jos zei

Hartstikke leuk voor jullie.

Jo Hamperium zei

Dit is het échte werk! Nou ja, niet eens werk. Zo voelt het niet. Dit is gaaf! Super spannend, maar leuk spannend!