zaterdag 24 oktober 2015

One down...

... and many more to go hopefully!

We zijn langzaam weer een beetje warm geworden na onze allereerste walk-in photoshoot hier op Rödön. De hele week had ik de weersvoorspelling met een schuin oog in de gaten gehouden. Vond de Noorse weermannen over het algemeen positiever dan de Zweedse. En laat de Noren nou gelijk hebben gekregen vandaag! Een enorm kleurige zonsopgang was het voorspel voor een koude en zonnige dag.

We hadden ruim de tijd genomen voor de boekingen, maar volgende keer gaan we ze zeker dichter op elkaar boeken. In no-time hadden we mooie beelden van de respectievelijke kids en families. En als je dan tussen de shoots door staat te wachten op het voetbalveld, dan word je best een beetje koud. Maar ja, het was een walk-in photoshoot, dus je moet er wel zijn voor eventueel langswapperende loslopende klanten.

De mensen die vandaag zijn geweest waren zonder uitzondering heel enthousiast. Over het initiatief, over de locatie en over het gemak van het geheel. En behalve dat we koude tenen hadden (heeeel koude tenen!), was het voor ons ook eigenlijk best heel makkelijk: locatie dichtbij, makkelijke set-up en gezellige mensen.

En morgen mogen we weer!

Ik leg mijn extra dikke sokken vast klaar.


Geen opmerkingen: