dinsdag 17 november 2015

Ienemienemutte

De lieve Fransoos met de chocolaatjes wil verder met me praten over een contract en vast langs scholen gaan om me voor te stellen.

Östersunds kommun was per ongeluk vergeten me te betalen voor de uren die ik de afgelopen maand in de thuiszorg bij de demente oudjes gewerkt heb.

Van Thomas heb ik voor mijn invalwerk bij jongeren met een psychische handicap deze week een half jaar contract voorgelegd gekregen met prima voorwaarden.

En langzame Karin van Securitas had me vrijdag een mail gestuurd met een link naar een berg online testen. Stond ik van te kijken. Na eerst 7 maanden wachten met een antwoord op mijn mail, kreeg ik nu binnen 5 dagen een reactie. Heb me kostelijk vermaakt bij het invullen van de testen. Een persoonlijkheidstest, een test hoe goed ik schriftelijke instructies begrijp en opvolg, daarna een test van mijn beheersing van het Zweeds, toen nog een over logisch nadenken en als uitsmijter een test over allerlei tandwielen in ingewikkelde machines die allemaal een eigen kant op draaien en waarheen tandwiel A dan gaat. Geen idee hoe ik de testen gedaan heb, maar het zal niet al te dramatisch zijn (ondanks de tandwielen), want begreep uit een mail die ik gisteren van haar kreeg dat ze graag een gesprek met me wil.

Östersunds kommun staat als eerste op de nominatie om weggestreept te worden. Thomas' invalwerk is mooi voor erbij en dan is het de vraag hoe snel langzame Karin gaat zijn met het plannen van het gesprek.

Ienemienemutte....

PS as we speak is bulldozer boy weer blij aan het schuiven. Na zo'n 24 uur sneeuw en temperaturen van een beetje boven en een beetje onder nul ligt er nu her en der behoorlijk wat rommel voor hem om opzij te schuiveren. Voor de komende dagen voorspellen ze dat de temperaturen verder gaan zakken. Laat de winter nu maar echt beginnen!


Geen opmerkingen: