dinsdag 10 november 2015

Zoek!

Sinds het debacle van het lege pakket is het iedere dag nog spannender wat de postbode in onze brievenbus gaat stoppen.

Sinds vorige week hebben we 1 vol pakket gekregen. Een héél groot vol pakket dat zelfs niet eens in de brievenbus paste. Onze postbode is voor geen kleintje vervaard, die zette het pakket gewoon óp de brievenbus. Het kan allemaal hier in Rödön.

Ik weet inmiddels dat er ook 1 pakket helemaal nooit is aangekomen hier. Zonder zelfs maar een leeg omhulsel is dat pakket verdwenen in het grote zwarte gat van PostNord. En er is ook nog een verjaarskaart zoek. Die is nu al 2,5 week onderweg van Nederland naar hier. Behalve als deze kaart er dezelfde doorlooptijd op na houdt als sollicitaties, dan is deze kaart het verdwenen pakket achterna.

Vanuit de donkere krochten van PostNord ontving ik vanmorgen echter een mail van het hoofd klantcommunicatie. Ja, ze had mijn klacht doorgekregen van de headhoncho en als ik nou even zou vertellen wat er in de lege doos had gezeten, dan zou zij wel zorgen dat er gezocht ging worden in het Lost&Found departement.

Dus nu gaat Agnes met haar collega's zoeken naar een rookworst, naar chocolaatjes en naar nog een hele hoop andere lieve Hollandse dingetjes. Op mijn vragen hoe het kan dat pakketjes hier schijnbaar zo netjes beschadigd worden en waarom er nummers op het pakket staan die nergens in een systeem zijn terug te vinden heeft ze nog geen antwoord gegeven.

Denk dat Agnes die antwoorden ook hoopt te vinden in het Lost&Found departement.

UPDATE

Ze hebben de smaak te pakken daar bij PostNord! Heb zojuist van Jenny van het customer care departement ook een mail gekregen. Of ik alsjeblieft een foto van het lege pakket op wil sturen en een omschrijving van wat erin gezeten heeft. En ons adres. Dan gaat Jenny dat in haar systeem zetten. (volgens mij werken ze allemaal met stand-alone computers) En daarna denk ik dat Jenny ook gaat zoeken. Wordt nog een hele optocht daar naar het Lost&Found departement.

PS De post is net geweest en guess what... jawel! Er is 1 pakket bezorgd. Onbeschadigd! Da's dan toch wel weer een plezierige verrassing (opluchting).

Geen opmerkingen: