vrijdag 11 december 2015

Aftellen!

Ze hangen hoor! Eindelijk is het dan zover en staat onze fototentoonstelling op het punt van beginnen.

Het is inmiddels zo'n 9 maanden geleden dat ik de foto's gemaakt heb bij onze vrienden (en oud-klasgenoten) van SFI. Ik was al bijna vergeten hoe zij en de foto's er ook alweer uitzagen. Totdat we er een week of 6 geleden weer mee aan de slag gegaan zijn, met de foto's bedoel ik heh. Beetje extra post processing voordat ze naar de drukker gingen. 

Nou ja, dat klinkt simpel. Maar eerst moesten we die drukker natuurlijk nog wel even vinden. Dankzij een Zweedse collega fotograaf uit Åre hebben we de contactgegevens van een super prof gekregen. Mathias van Picno.se heeft enorm zijn best gedaan op onze foto's! Met een strak zwart passe-partout en heel cool afgedrukt op zwaar papier hangen de 8 beelden nu klaar in de kunstkubus in Krokom. 

Komende maandag is de openingsdag van het nieuwe gebouw waarin de kunstkubus gevestigd is. De bobo's van Krokom en wellicht nog wat ander volk komt dan om al het moois in de nieuwe bibliotheek te aanschouwen. En hopelijk komen ze ook nog even de kunstkubus binnen om de beelden te bekijken. De lieve geitenwollensokken mensen van de kunstvereniging in Krokom zijn degenen die het voor het zeggen hebben in de kunstkubus. Iedere keer als we ze zien, zeggen ze weer "oh daar is de kunstenaar". Ik kijk dan ietwat verschrikt om natuurlijk, want een kunstenaar? Waar? Een fototentoonstelling hebben ze nog nooit in hun repertoire gehad. Heel benieuwd hoe hun reacties zullen zijn aankomende maandag. 

Ik ben er in ieder geval klaar voor: naar de kapper geweest, zondagavond lak ik mijn nagels nog even en mijn kunsterige kleren hangen klaar! 


Geen opmerkingen: