vrijdag 4 december 2015

I'm dreaming of a white Christmas....

Dat van dat de tijd vliegt, daar is geen woord aan gelogen. Nu is er alweer een week voorbij!

Ben inmiddels geen rookie meer in het modersmålgebeuren. Weet in ieder geval alle ingangen van de diverse scholen te vinden en meestal weet ik ook waar de klassen zijn. Geloof me, sommige scholen hier in Östersund zijn zo groot dat ik bijna een GPS nodig heb om binnen niet te verdwalen. Na mijn möte met de chef van de modersmålsenhet is er nu ook sprake van dat ik na de kerstvakantie naar 100% ga in plaats van de 80+% die ik nu werk als modersmålspedagog. Goed voor de financiën en zeker ook voor de integratie.

Ook onze eigen bedoening gaat ook zijn gangetje met portretopdrachten en aanvragen voor cadeaukaarten voor familie fotoshoots.

En ondertussen zijn er ook hopen coole evenementen die we willen bezoeken: vanmiddag eerst naar de kerstmarkt in het Jamtli en morgen naar de Worldcup Biathlon. Volgende week vrijdag onze foto's ophangen in de tentoonstellingsruimte, in het weekend foto opdrachten en er is ook de Worldcup afdaling in Åre en op maandag opent dan eindelijk onze tentoonstelling in Krokom.

En het sneeuwt! Hopen dat de weermannen het mis hebben dat het morgen gaat dooien, dan zijn we al weer een stap dichter bij die witte kerst!

Geen opmerkingen: