dinsdag 22 december 2015

Nu. En daarna.

Dit is de tijd heh, de tijd voor beschouwelijk wezen. Zo bij de kerstboom een beetje terugkijken op het afgelopen jaar en vooruitkijken.

No worries, ik ga niet het hele jaar herhalen. Jullie lezen niet voor niks iedere keer trouw dit blog. We hebben een massa gedaan en geleerd. Eigenlijk is het maar goed dat ik het af en toe opschrijf omdat ik soms gewoon vergeet wat we allemaal gedaan hebben. En yep, natuurlijk hebben we behalve een hoop ups ook zeker downs gehad. Gaat het wel lukken met het bedrijf, kunnen we hier wel geld verdienen, noem maar op.

Ik prijs me immens gelukkig met mijn 2 mannen. Met ons 3 kunnen we trots terugkijken op dit jaar waarin we een hoop geleerd hebben en waarin we ons nog meer een plekje verworven hebben in het Rödönse.

En we hebben zo'n hoop om naar uit te kijken! Net een superleuk gesprek gehad met een dame hier uit de buurt over samenwerking. Ze heeft een magnifieke locatie voor photoshoots en is ook geïnteresseerd in het afnemen van foto's van ons. Eind februari hebben we de volgende walk-in photoshoot gepland waar al een heel aantal mensen zich voor heeft aangemeld en we praten zelfs al over het inrichten van een volgende tentoonstelling. Er staat een hoop op stapel!

Voor nu: dank jullie voor het trouw lezen van dit blog. Ik wens jullie en allen die jullie lief zijn een heel gezellige kerst en een magnifiek mooi, gezond en liefdevol nieuw jaar!

2 opmerkingen:

Jos zei

Dank je wel en bijzonder veel voorspoed en gezondheid toegewenst vanuit een druilerig Heiloo.

Jo Hamperium zei

🎄🌨🌥 tot volgend jaar!