zondag 17 januari 2016

Crazy!

De afgelopen weken was het, op zijn zachtst gezegd, een beetje frisjes hier. Eerst zowel binnen als buiten. Maar nadat we bij -20 toch maar eens de verwarming in iedere kamer aangezet hadden, werd het binnen al snel aangenaam warm.

Buiten bleef het kwik schommelen zo tussen de -18 en de -32. Bo vond het binnen ook bijzonder aangenaam en was hooguit naar buiten te manoeuvreren als de nood echt heel hoog was. In recordtijd stond ze dan alweer aan de deur te krabben of we haar alsjeblieft subiet binnen wilden laten. Kan het haar ook niet eens kwalijk nemen. Haar pootjes bevroren zowat bij die winterse temperaturen.

Normaal gesproken gaat Bo iedere nacht naar buiten en spendeert dan de dag al slapend op haar olifant op de bank. Maar nu de diva 's nachts niet naar buiten gaat, moet ze toch ergens een keer haar energie kwijt. Liefst om kwart over 3 's nachts. Dan raust ze door het appartement, krabt aan de muren, voert gevechten met het kleed in de gang en doet parkour in onze slaapkamer. Knettergek worden we ervan.

Ik hou van haar en snap best waarom ze het doet, maar wat ben ik blij dat de temperaturen nu weer naar zo'n -10 zijn gestegen. Vanavond zwiep ik haar met liefde de grote wijde witte wereld in!

2 opmerkingen:

Jos zei

Oei. -32gr. Lang geleden Medstuga min. 28. Weken nodig gehad om zoekgeraakte hulpmiddelen terug te vinden. Sorry; mannengrap.

Jo Hamperium zei

Ik leef in een mannenhuishouden Jos.

I get it :-)