zondag 28 februari 2016

Weer geschoten...

Omdat je niet alle zondagen in Åre kunt langlaufen (nou ja, waarom niet eigenlijk....), hadden we vandaag weer een keer een walk-in photoshoot gepland.

De vorige keer was de locatie voor de shoot buiten op het voetbalveld van Rödön. Met de 50+cm sneeuw die er nu ligt, leek het geen goed idee om het weer buiten te doen. Met Byhuset op Rödön hadden we vandaag een super locatie voor onze eerste indoor walk-in photoshoot. Aangekondigd op Facebook, via Instagram en geflyerd in de buurt hadden we al een heel aantal boekingen voordat we vandaag daarheen reden. En omdat Byhuset vandaag - bij hoge uitzondering zo midden in de winter - ook open was voor fika, kwamen er nog een heel aantal nieuwe klanten bij.

Bijna alle locals waren de vorige keer al op de foto geweest. Nu kwamen onze klanten uit Östersund, Ås en zelfs een familie uit het zuiden van Zweden! Die waren overigens toevallig hier op bezoek en dachten lekker rustig fika te kunnen komen doen. Nee, ik heb ze niet gedwongen hoor! Slechts vriendelijk gemeld dat we vandaag op de bovenverdieping van Byhuset onze fotostudio hadden en dat ze daar meer dan welkom waren.

Al met al een goeie dag waarop we weer een hoop nieuwe mensen hebben leren kennen. Meer en meer mensen weten van ons bestaan. En meer en meer mensen weten dat Marco volgende week om deze tijd (bijna) gefinished is in Mora.


Geen opmerkingen: