zaterdag 28 mei 2016

Werkloos................. of nee, toch niet!

De tijd gaat zo hard. Het is nu al bijna het einde van het schooljaar. Niet alleen voor Mik, maar ook voor mij. En het einde van het schooljaar betekent voor mij ook het einde van mijn contract met de onvolprezen Modersmålsenhet.

Een aantal ouders en leraren heeft me gevraagd of ik alsjeblieft terug kom volgend schooljaar. Maar ja, daar kan ik nog niks op zeggen want de raderen van de Modersmålsenhet draaien oooooh zoooo traag. Wellicht dat ze eind van de zomervakantie weten of en zo ja voor hoeveel uur ze me weer nodig hebben. Tot die tijd is het afwachten.

Nou ja, afwachten... dat zit niet echt in mijn natuur. Inmiddels is er weer een hele berg nieuwe sollicitaties de deur uit en kreeg ik 2 vragen vanuit mijn Zweedse netwerk: of ik alsjeblieft wilde overwegen om weer een paar weken bij de hemtjänst in Nälden te komen werken en deze week kreeg ik de vraag of ik misschien weer als English tutor wilde werken voor een Zweedse familie die voor Saab naar Saudi Arabië verhuizen in augustus. Heb natuurlijk op allebei ja gezegd! Op 13 juni ga ik kennismaken met de familie en hun twee dochters met wie ik ga werken en de laatste week van juli en de eerste 2 van augustus ga ik voor de hemtjänst aan de slag.

Maar voordat ik in mijn zomerklussen ga beginnen, gaan we eerst nog heerlijk met zijn 3 een paar weken naar Noorwegen. Pierewaaien. Heb er zo'n zin in!

2 opmerkingen:

Jos zei

Je bent wel een Bezige Bij hoor. Geweldig.

Jo Hamperium zei

Kan je nagaan, komt nog een tutoring klus bij! 'Mijn' expat familie van vorige zomer is terug in Zweden voor de zomervakantie en ze hebben gevraagd of ik weer met hun kinderen wil werken. Tuurlijk!

Maar eerst op vakantie. Btw vandaag vlakbij Fäviken geweest. Zijn de Suljätten opgeklommen. Foto's volgen.