maandag 13 juni 2016

Weg!!!

Eindelijk zijn al mijn to-do dingetjes klaar!

Vanmorgen heb ik nog even mijn 'nieuwe' familie ontmoet. De familie waar ik na de vakantie aan de slag ga als English tutor. Ze wonen nu nog in een mooi huis hier in Östersund. Over 6 weken moet het huis leeg en opgeleverd zijn voor de nieuwe bewoners en half augustus vliegt de hele familie dan naar Saudi. Langzaam maar zeker wordt er al wat ingepakt, maar de echte verhuisstress moet nog komen zeiden ze al. De twee dochters (van 6 en 8) vinden het maar bar spannend dat ik kom. Ben benieuwd hoe het straks zal zijn als ik met ze aan de slag ga in juli!

En nu is het even dat ik niks meer moet. Geen ingewikkeld gedoe met afspraken en logistiek en aardbeientaarten. UFU, de mannen en onze vakantiespullen. Op naar Noorwegen!

Duimen jullie voor een beetje leuk weer?

Nu is het eindelijk écht vakantie!

2 opmerkingen:

MarijkeO zei

Ik was drie keer in Lofoten 2x Juni en 1x September: steeds mooi weer. Dus....genieten jullie!!

Jo Hamperium zei

Oh! Drie keer al op de Lofoten? Heb je veel gehiked? Genoten van de mooie stranden? Heerlijk gegeten in de gezellige restaurantjes? Benieuwd naar je verhaal. Wij zijn net terug (letterlijk nét terug) en we hebben eigenlijk van alles wat gehad aan weer op de Lofoten. We stonden op een schitterende strandcamping met ons tentje vlakbij Ramberg en reden daar na 3 dagen weg in een geniepige doordringende miezerregen die niet meer opgehouden is totdat we op het puntje van de Vesterålen waren. Maar eigenlijk met alle weertypes is het mooi daar, dus genoten hebben we hoor!