woensdag 20 september 2017

Bye bye uitzicht

Het is begonnen.

De bulldozer staat achter ons huis uit te rusten van een dag graven. De outline van de nieuwe fantastische villa die gebouwd gaat worden is te zien.

Eerder deze week ontvingen we nog de bevestiging van de rechtbank dat ons nieuwe bezwaar nu bij de rechtbank ligt en dat het tot 6 maanden kan duren voordat het behandeld is. Ik voelde me al helemaal gerustgesteld dat er dan dus in ieder geval tot die tijd niks gedaan kon worden.

Mis!

Het blijkt dat je 2 soorten bezwaar kunt schrijven: een bezwaar met inhibition, dat betekent dat de andere partij hangende het bezwaar niet mag beginnen met bouwen en een gewoon bezwaar. Ik heb tot vandaag nooit geweten dat er 2 soorten bezwaar bestaan. En dus was ons bezwaar een 'gewoon' bezwaar en mag de architekt dus gewoon gaan bouwen.

Mocht het nou zo zijn dat de rechtbank in ons voordeel gaat besluiten, dan zou de architekt het terrein weer in oorspronkelijke staat moeten terug brengen.

Tja.

We hebben ons best gedaan.

Ik hoop nog steeds op een stiekeme en heel plaatselijke invasie van boktorren of zo. Of ander ongedierte. Een teken waar dan ook vandaan waaruit blijkt dat het zo suf is dat hij daar gaat bouwen.

Nu is het tijd voor thee. En zen. En de luxaflex dicht doen.

Geen opmerkingen: