dinsdag 1 mei 2018

3 x is scheepsrecht!

Nou ja, scheepsrecht hebben ze vorige week in het ziekenhuis niet geprikt. Wel drie keer. En het viel me dit keer alles mee!

Met alle medicijnen en bloedproeven weer up-to-date verwachten ze me 'pas' in juli weer terug in het ziekenhuis. Eigenlijk eerst in juni voor de onco en dan in juli voor de volgende ronde medicijnen. Toen ik opperde dat het veel handiger is om alles ergens in juli te combineren, zou de verpleegkundige haar best gaan doen om de onco te gaan overtuigen. Maar dat is pas in juli! Of ergens daaromtrent. Eerst nog hopen andere dingen, leuke dingen!

Vanmorgen op roadtrip naar Häggenås geweest met onze zomerbanden in de achterbak. Een hele leuke collega van mij woont daar op een mooie gård. In 1 van de vele bijgebouwen staat ook een brug (voor auto's) en volgens mijn collega kon haar man niet wachten om de brug te gebruiken dus of we alsjeblieft onze banden bij hun wilden wisselen. Tuurlijk wilden we dat! Behalve handig was het vooral ook heel gezellig.

De komende weken zijn beetje van die gebroken weken met vandaag vrij, volgende week is het alweer Hemelvaart en op 6 juni is het Zwedens nationale feestdag. En dan is het alweer bijna zomervakantie!

Zal denk ik niet echt als een verrassing komen dat we dit jaar (alweer ja) naar Noorwegen gaan. De lekke tent van vorig jaar is inmiddels naar de recycle centrale en een spiksplinternieuwe en vooral ook waterdichte tent ligt klaar om gebruikt te worden. Het was het moeilijkst om te beslissen of we linksaf gaan als we Noorwegen in rijden of rechtsaf. Rechtsaf is mooi, heeeeeel mooi. Op naar de Lofoten en beyond. Linksaf is ook mooi. Jotunheimen, Sognefjord, gletsjers.

Oh ja en tussendoor ook nog even werken. En in de weekenden de fjäll in, de bergen op. Dit weekend hebben we onze eerste berghike al gedaan in Bydalen.

There's no reason to look back when you have sooooo much to look forward to!

Geen opmerkingen: